Servicii

SERVICII

Nu mai este un secret ca oamenii cauta tot mai des sa isi imbunatateasca imaginea. Cea mai noua tendinta “la moda” este sa ai o piele de invidiat! Cu cat cerintele cresc, cu atat aparatura se perfectioneaza si se diversifica pentru a obtine o bronzare perfecta.

Astazi nu mai trebuie sa ne facem griji! Studiourile noastre sunt dotate cu cele mai bune aparate de bonzat – marca Ergoline. Aparatele Ergoline ating cel mai inalt nivel de calitate existent pe piata prin traditie si eleganta. Fiind fabricate in Germania calitatea lor este garantata. Aceste aparate asigura o bronzare perfecta dar si un confort de cinci stele.

In functie de tipul de piele clientii pot fi sfatuiti sa aleaga tot felul de acceleratoare, adica diverse lotiuni care te ajuta sa te bronzezi mai repede, te protejeaza si iti hidrateaza intens pielea. Totodata, mai exista si lotiuni postbronzare care iti ingrijesc pielea si mentin bronzul un timp mai indelungat.

Clientii care nu au inca o parere concreta despre ceea ce reprezinta solarul, de beneficiile lui si cum sa urmezi fiecare sedinta in parte, pot fi indrumati de personalul avizat al studioului astfel ca decizia sa fie luata in deplina cunostinta de cauza.

Va prezentam mai jos aparatele de care va puteti bucura la cele doua studiouri de bronzare BiaSun din Ploiesti.

BIA SUN CLUB

BIA SUN STUDIO

ERGOLINE EXCELLENCE 800 TURBO POWER

ERGOLINE EXCELLENCE 880 SMART POWER

Acest aparat orizontal de top, marca Ergoline, este prevazut cu 51 de lampi in jurul corpului cu o putere de 160W, 4 lampi in zona fetei cu o putere de 520W si 13 lampi speciale pentru bronzarea umerilor si a gatului. Dotarile full option, ghid vocal in limba romana, aqua fresh&aroma, climatronic, placa acrilica ergonomica, muzica, fac din sedinta de bronzare o experienta de neuitat!

Tehnologia performanta de care dispune Excellence 880 combina oglinzile reflectorizante cu tuburile de care dispune aparatul, astfel incat bronzarea fetei ajunge la un nivel mai eficient. Este prevazut cu 51 tuburi in zona corpului, fiecare avand o putere de 160 W si 4 lampi in zona fetei fiecare avand o putere de 420 W precum si tuburi speciale pentru bronzarea umerilor si a gatului. Pachet wellnes – aroma, briza, aer conditionat, sistem audio, ghid vocal in limba romana.

ERGOLINE 600 TURBO POWER

ERGOLINE  EXCELLENCE IQ INTELLIGENT POWER

Ergoline 600 TP este cel mai vandut aparat orizontal de bronzare Ergoline!

Dotari: 50 tuburi in jurul corpului de 160 W, 3 lampi faciale cu o putere de 520W, 13 lampi speciale pentru bronzarea umerilor si a gatului, muzica, lumina exterioara de ambient, aer conditionat, aqua fresh & aromatherapy, placa acrilica ergonomica, ghid vocal in limba romana.

Realizeaza un bronz uniform din cap pana in picioare. Utilizatorul este rasfatat de modelul standard care contine caracteristici de bronzare uniforma, aqua fresh & aroma, ghid vocal, capacitate de reglare a climei in functie de necesitati. Are 51 de tuburi, fiecare avand o putere de 160 W in zona corpului si 4 lampi la care se poate varia puterea intre 260 W si 520 W pentru bronzarea fetei, este un aparat cu un sistem de reglare variabila a puterii ultravioletelor.

ERGOLINE LOUNGE

MEGASUN SPACE 2000 FOUR SEASONS

Ergoline Lounge este singurul aparat vertical cu vestiar incorporat marca Ergoline.

Dotari: lampa decor exterioara, difuzor, ventilator mare cu reglaj de viteze, 50 tuburi 180W, vestiar incorporat, panou digital, interior spatios si comod, vestiar cu oglinda, scaun incorporat.

Reprezinta performanta la un pret impresionant si de care vei fi multumit. Cu ajutorul design-ului si al tehnologiei folosite acest aparat de bronzat este in centrul atentiei!

Dotari: 50 de lampi cu o putere de 180 W, sistem ACS, sistem audio (mp3, ghid vocal in limba romana, sound-box, music vibration) Wellness pachet (aquacool, aroma, ventilatie). Wellness color – sistem de relaxare – patru culori.

MEGASUN TOWER 200 PURE ENERGY

Atunci cand nu stii daca sa decida inima sau mintea trebuie sa decida amandoua pentru ca sigur vor decide in favoarea acestui aparat de bronzat . Bucura-te de viata cu un bronz uniform din cap pana in picioare !

Dotari: Acest aparat are 52 de lampi cu o putere de 200 W fiecare si cu o lungime de 2 m . T 200 Pure Energy a fost creat pentru a fi vedeta.Pachet wellness – aqua fresh , aroma , ventilatie.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress